INTERNATIONAAL
STRAATTHEATER

 
 
 
 

The Puffin Pipers

13-09-2019

Parcours | Uur volgt later

Twee Schotten hanteren een heel bijzondere doedelzak: een bladblazer! Met de grootste ernst gaan ze, marcherend op doedelzakmuziek, in interactie met jou én met wat ze vinden op straat! Suckin' and blowin' them pipes!

IJsco Hasan

13-09-2019

Parcours | Uur volgt later

Geestig goochelen en jongleren met heerlijk Turks ijs! Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken. IJsco Hassan presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. Tja, IJsco Hassan is zo vlug als water. It’s magic!

Jonas & friends

13-09-2019

Parcours | uur volgt nog

Mensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt. Deze personages dragen maskers die nog het meest aan stripfiguren doen denken. Ze zijn onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor. Het reikt niet hoger dan de knie! Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk!

Bartenders D'HELLuxe

13-09-2019

Parcours | uur volgt nog

Een mix van grappige drankjes en sapjes. Klaar voor buldergelach? Deze gezellige “blender” van Hell tast ieders hart- en lachspieren aan! Promofilmke checken!

Marcel Cyclette

13-09-2019

Parcours | uur volgt nog

‘Marcel Cyclette‘ Charmeert op zijn jazzy velo-hybride vol snufjes en joli bibelots.

Met galanterie verleidt hij vrouwelijk schoon, het vermogen versterkt, de turbo slaat aan …

Uit zijn gracieuze pijp vlamt vuur, licht het hart en de omgeving op. Marcel cyclette verrast en verlokt, verwarmt en verovert finaal een lach op je gelaat.

WabboeAH

13-09-2019

Parcours | uur volgt nog

Crazy! Stijlvol! Excentriek! Mooi! Een spectaculaire act vol poëzie. Twee grappige clowneske figuren die je verassen, ontroeren en vol spanning laten toekijken! Geniet van hun (hoge) bokkesprongen en visuele humor.

Moving Poles

13-09-2019

Dorpshart

Cirq'ulation Locale is een Belgisch circusgezelschap. Ze stellen zich op in het hart van Pukema. Laat je verbazen door hun acrobatisch gezwaai en geslinger!

Please reload

 
 
 

© 2020 Puurs-Sint-Amands

PSA_logo_WIT.png