Algemene info standhouders

PUKEMA | ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2020

PUUS PRUUFT | ZONDAG 20 SEPTEMBER 2020

REGLEMENT

 1. De organisatie behoudt zich het recht om de inschrijvingen - ongeacht de volgorde van binnenkomst - te beoordelen en te  selecteren.

 2. De deelname is gratis.

 3. De ingeschreven deelnemer dient zelf aanwezig te zijn.

 4. Vanaf 09.00u op zaterdag (Pukema) en 11.00u op zondag (Puus Pruuft) worden de standplaatsen ingericht.

 5. Het marktkraam dient op zaterdag voor 13.00u (op zondag voor 14.00u) ingericht te worden. Het parcours is op zaterdag autovrij vanaf 12.00u. Op zondag is dit van toepassing van 14.00u en autovrij vanaf 13.00u.

 6. Het marktkraam mag pas vanaf 19.00u ontruimd worden en dient volledig schoon te worden achtergelaten.

 7. Plaatsing en aanwijzing standplaats gebeurt door de organisatie. De deelnemers ontvangen op voorhand (digitaal) hun  standplaatsnummer.

 8. De maximale afstand (lopende meter) bedraagt 12 meter, tenzij anders overeengekomen met de organisatie.

 9. Indien de tentoongestelde artikels niet conform het voorop uitgekozen segment zijn (zie optie bij inschrijving) dan kan de  organisatie beslissen om de deelnemer in het juiste segment te plaatsen.

 10. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan de werken of tentoongestelde materialen.

 11. Bij uitzonderlijke omstandigheden, extreem slecht weer, kan de organisatie besluiten om de markt voortijdig af te sluiten. De  organisatie is dan niet aansprakelijk voor gemaakte kosten en/of gederde inkomsten.

 12. Inschrijven betekent dat u akkoord gaat met deze afspraken.

ELEKTRICITEIT

Als je een elektriciteitsaansluiting gevraagd hebt, gelieve dan zelf verlengkabels en verdeeldozen te voorzien.

HUUR MARKTKRAAM

Een standhouder krijgt de mogelijkheid om een kraampje (4 x 2,5m) te huren. Het kraampje wordt opgesteld en afgebroken door de organisatie van Pukema. U kan online een kraampje bestellen. Op voorhand betalen is verplicht. De huurprijs bedraagt 60 euro.

EXTRA MATERIAAL

Standhouders zorgen zelf voor hun stoelen en tafels. Dit wordt niet aangeleverd door de gemeente.

Enkel erkende verenigingen die een terras uitbaten, kunnen tafels en stoelen aanvragen voor gebruik. Opgelet! De materialen zijn beperkt. Verdwenen en/of beschadigde stoelen en/of tafels worden aangerekend aan de vereniging.

VEILIGHEID

Gemeente Puurs-Sint-Amands plaatst - in samenspraak met de veiligheidsdiensten - obstakels op de toegangswegen naar Pukema om te vermijden dat iemand aan hoge snelheid tot bij het publiek kan raken

​De obstakels worden verspreid geplaatst zodat de standhouders met een lage snelheid op het parcours geraken. Kom zeker op tijd met jouw stand! Overzicht blokkage  straten: R. Verbelenstraat | Spoorwegkaai | G. Gezellelaan | Kerkhofstraat | Palingstraat | Botermarkt.

Een veiligheidscoördinatie van de hulpdiensten is aanwezig op het terrein gedurende de volledig dag. 

Als deelnemers hou je rekening met de algemeen geldende veiligheidsvoorschriften. Bij gebruik van gas, vuur of andere brandbare materialen, moet er een brandblusser aanwezig zijn. Gasmateriaal moet steeds gekeurd zijn! Uitbaters van foodtrucks en eetkramen hebben hun attesten en keuringen ter plaatse bij. Elke standhouder  voor aanvang van de markt door de brandweer gecontroleerd.

Alle info via cultuur@puursam.be en 03 203 27 51

Inschrijven via www.puurs-sint-amands.be/webshop

INSCHRIJVEN LUKT MIJ NIET >>> KLIK HIER VOOR STAPPENPLAN

 • Facebook - White Circle

© 2020 Puurs-Sint-Amands

PSA_logo_WIT.png