BETOVERENDE
CIRCUSACTS

 

Circo Daparro

13-09-2019

Kerkplein | 13.30u en 16.30u

Het theatraal circus van The Daparro Brothers brengt in sneltempo: clownerie, jonglerie, acrobatie, monocyclisme, mime, magie, balanskunst en zoveel meer. Perfect afgestemd op jong en oud.

Hun show ‘Schampavie’ brengt het verhaal van rondreizende grappenmakers die van dorp tot dorp reisden in hun wankele woonkarren, hun zeil spanden en een voorstelling brachten.

Compagnia Autoportante

13-09-2019

Kerkplein | 14.15u en 17.15u

Een verhaal van liefde en (on) evenwicht. De routine van een stel, die zich aan het begin van de dag, elk op hun ritme, klaarmaken voor het leven. Ze ontmoeten elkaar in een magische wereld. Ze worden verliefd op het koord, in een ruimte die parallel loopt aan de werkelijkheid. De kracht en de wil om samen te zijn zal hen in evenwicht houden.

 

Ze laten ons zien dat er altijd iemand naast ons zal staan. Klaar om ons te helpen en om de weg met ons te bewandelen Zelfs in een wereld die volledig buiten de werkelijkheid ligt. 

Duo Musa

13-09-2019

Kerkplein | 15.05u en 18.05u

Duo Musa (Nederland) trakteert ons op een heerlijke voorstelling vol humor en acrobatiek van wereldklasse. Slapstick, spanning, sensatie en luchtacrobatiek op 8 meter hoogte komen samen in de lollyfabriek waar niet alles loopt zoals het zou moeten. Duo Musa, dit keer in de rol van fabrieksmedewerker, weet letterlijk met kunst en vliegwerk de fabriek draaiend te houden en alle brandjes te blussen. En in de finale presenteert het duo vol trots een smakelijke lolly!

Meer info: duomusa.nl

Mi Santa Company

13-09-2019

Kerkplein | 15.50u

Twee menselijke wezens die hun universum met elkaar delen. De kruising van twee levens, in een poging om er één van te maken. De eenvoudige, de oncomfortabele, de herhalende, de onbereikbare dingen. Ze begeleiden zichzelf in eenzaamheid. Verschillend maar samen.

El Circo Fiasco

13-09-2019

Kerkplein | doorlopend van 14u tot 18u

El Circo Fiasco VZW is dé circus-vereniging van Klein- Brabant. Ze zijn gepassioneerd door circus en willen zoveel mogelijk kinderen en volwassenen laten zien hoe leuk en uitdagend circus kan zijn! Of het nu op een actieve of passieve manier is, iedereen kan genieten van circus! Circus is een ideale manier van ontspanning. Het vraagt concentratie en geduld, maar geeft enorm veel voldoening.

Please reload

 
 
 
 

© 2020 Puurs-Sint-Amands

PSA_logo_WIT.png